miercuri, 13 mai 2015

Training “Liderii Se Fac, Nu Se Nasc” A III-A Editie

Descrierea cursului: Trainingul “Liderii se fac, nu se nasc” este o reala necesitate pentru tine, dar si pentru organizatia pe care o reprezinti. Acest training intercativ si practic este o forma prescurtata a experientei lui Catalin Ionescu, a tot ceea ce a trait, invatat si lucrat in cei peste 22 de ani de training si consultanta, cei peste 14 ani de munca intr-o functie inalta de conducere – CEO si presedinte de companie, plus peste 30 de ani de activitate.

Cursul priveste domeniul leadershipului prin prizma actiunilor derulate de un lider si prin perspectiva energiilor utilizate in activitatea zilnica, a stilului de lucru al liderului. Toti sunt lideri nu doar cei cu functii de conducere, deci leadership-ul este o competenta necesara oricui.

Participantii vor avea ocazia de a fi pusi in diferite ipostaze in care se regaseste un lider, ajutandu-i astfel sa isi gaseasca solutii pentru toate situatiile si problemele cu care se confrunta!

Toti participantii vor pleca cu un raspuns si cu un plan clar de actiune pentru toate situatiile si problemele cu care se confrunta in activitatea zilnica!

Va vom prezenta care este psihologia si gandirea unui lider in contextul actual si cat de mult contextul solicita astazi leadership-ul eficace.Ce este si ce nu este leadership-ul? Poti avea o functie inalta de conducere si sa nu fii lider? Da se poate.

Trainingul include o sesiune de o ora de coaching personalizat. Oricand, pe parcursul a 30 de zile de la data sustinerii trainingului, te poti programa la o sesiune de coaching la care vei participa doar tu si specialistul nostru. Aceasta sedinta valoreaza in mod normal 85 de Euro. Tu o primesti gratuit, prin inscrierea la acest training.

Inscrierea: continua
Cursul incepe: la data 19 / Iunie / 2015
Durata cursului: 1 zile,   8 ore
Localitatea: Bucuresti Sectorul 3
Detalii loc de desfasurare: Strada Traian Nr. 55 - Hotel Rin Central

Tipul cursului:  curs de instruire
Domeniul:        Management
Calificarea:      ANC

Organizatorul cursului:The Markers Consult
Adresa: Str. Verigei Nr.3, Bucuresti, Bucuresti Sectorul 5


Pentru mai multe detalii: click aici



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu