marți, 2 februarie 2016

Curs HAZOP – HAZID- 19-20.02.2016 (2 zile)

Descrierea cursului:
Cum puteţi controla riscurile la locurile de muncă?
HAZOP este un instrument excelent, o abordare riguroasă și structurată de evaluare a riscurilor, care vă permite identificarea problemelor operaționale, a pericolelor și a riscurilor, dar eficacitatea și eficiența unui studiu HAZOP depinde de competența liderului și a membrilor echipei. Acest curs va ajuta liderii și specialiștii să dezvolte abilitățile necesare pentru a realiza proiecte eficiente în ceea ce privește siguranța instalațiilor, costurile, proiectarea și managementul în organizațiile lor.
Cursul vă oferă aspecte semnificative, sfaturi și bune practici pe care analiștii le folosesc pentru a efectua eficient analiza HAZOP. Abordarea se dorește a fi una practică și interactivă.
Obiectivele Cursului
Punerea la dispoziţia participantilor a informaţiilor privind fundamentele conceptuale şi practice privind tehnicile HAZOP, HAZID şi a le prezenta importanţa acestor tehnici pentru sistemele existente sau în curs de proiectare şi cum pot fi acestea îmbunătăţite pentru a avea o funcţionare sigură.
Obţinerea abilităţilor de utilizare a analizei HAZOP, HAZID prin exemple şi studii de caz.
Prezentul curs reprezintă un program de formare profesională continuă a participanţilor în conformitate cu Ord. 129/2000.
Inscrierea: in perioada 13 / Decembrie / 2015 - 10 / Februarie / 2016
Cursul incepe: la data 19 / Februarie / 2016
Durata cursului: 2 zile,  12 ore
Localitatea:      Bucuresti Sectorul 1
Detalii loc de desfasurare:București, str. Walter Mărăcineanu nr. 2
Organizatorul cursului
Firma/organizatia: adria expert
Adresa: str petricani nr 34, Bucuresti Sectorul 1, judetul Bucuresti

Pentru mai multe detalii: click aici

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu