luni, 16 februarie 2015

Seminar: MANAGEMENT FINANCIAR PENTRU MANAGERI NON-FINANTISTI



Cursul Management financiar pentru manageri non-finantisti este conceput pentru a furniza participantilor competentele cheie pentru a intelege modalitatea practica prin care managerii (fara pregatire economico/financiara) pot lua deciziile manageriale privind utilizarea eficienta resurselor financiare pe care le au la dispozitie.

Programul de formare are un pronuntat caracter practic, desfasurandu-se sub forma unei simulari de business pe parcursul careia cursantii vor dobandi abilitatea de lua decizii profitabile folosind instrumente de management financiar. Astfel, alaturi de doamna Ruxandra Enache, profesionist de elita si excelent trainer, participantii vor avea ocazia sa aplice concepte si strategii care, aplicate in compania din care provin, vor maximiza valoarea si profitabilitatea acesteia.

Cursul Management financiar pentru manageri non-finantisti se adreseaza persoanelor cu functii manageriale din cadrul companiilor, altele decat cele financiar-economice, mangerilor de proiecte si/sau oricaror alte persoane care doresc sa inteleaga si sa utilizeze informatiile financiare furnizate de serviciul financiar-contabil si sa ia decizii corecte privind modul de utilizare a resurselor financiare de care raspund prin natura functiei.

Scopul cursului este intelegerea importantei proceselor de management financiar ca responsabilitate majora a tuturor managerilor de nivel mediu si superior dintr-o organizatie. Programul de formare ofera participantilor o baza de lucru privind modul in care se elaboreaza bugetele, se intocmesc analizele financiare precum si asupra modului in care sunt interpretate si utilizate informatiile din cadrul insturmentelor financiare puse la dispozitie de catre compartimentul financiar-contabil al unei organizatii.

Pret: 620 LEI (TVA inclus)
Loc de desfasurare: Bucuresti
Organizator: SC Top Quality Management SRL


Pentru informatii complete: click aici

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu